ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Παράδοση και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας. Delivery

Για αγορές αξίας 100€ και άνω δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης στον χώρο σας δωρεάν σε μια έως τρεις ώρες. Η υπηρεσία ισχύει μόνο για περιοχές εντός του λεκανοπέδιου Αττικής. Δωρεάν αποστολή πανελλαδικός για αγορές 250€ και άνω.

Εντός Αττικής

Μπορείτε να πληρώσετε τον οδηγό μας ή το courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας, για περιοχές εντός Αττικής μαζί με την αντικαταβολή είναι 6,00€ για προϊόντα που έχουν βάρος ως 5 κιλά (κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνει τα έξοδα αποστολής με 1,00€).

Εκτός Αττικής. Χερσαίοι Προορισμοί

Η παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας, από courier για χερσαίους προορισμούς εκτός Αττικής μαζι με την αντικαταβολή, έχει χρέωση 10,00€ εάν αυτά δεν ξεπερνούν σε βάρος τα 5 κιλά (κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνει τα έξοδα αποστολής με 1,00€).

ΕκτόςΑττικής. Νησιωτικοί Προορισμοί

Η παράδοση των εμπορευμάτων στον χώρο σας, από courier για Νησιωτικούς προορισμούς μαζι με την αντικαταβολή, έχει χρέωση 10.00€ εάν αυτά δεν ξεπερνούν σε βάρος τα 5 κιλά (κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνει τα έξοδα αποστολής με 1,00€).

Πληρωμή με κάρτα ή με κατάθεση

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε λογαριασμό του καταστήματος μας* το κόστος αποστολής των προϊόντων θα είναι 3,50€ φθηνότερα. Οι παραγγελίες παραδίδονται από τις 9:00 το πρωί ως τις 18:00 το απόγευμα.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Κάντε την παραγγελία σας από το κατάστήμα μας και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή συναλλαγματική (επιταγή).

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας με ΕΛΤΑ, πρακτορεία υπεραστικών συγκοινωνιών ή μεταφορική εταιρία.

Στην παράδοση των εμπορευμάτων με ΕΛΤΑ απαιτείται να έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματός μας* ή πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€ εάν αυτά δεν ξεπερνούν σε βάρος τα 4 κιλά (κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνει τα έξοδα αποστολής με 1,00€) και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων ευθύνονται τα ΕΛΤΑ. Στην παράδοση εμπορευμάτων με πρακτορεία υπεραστικών συγκοινωνιών ή μεταφορική το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας μεταφορών και απαιτείται να έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος μας* ή πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα εκάστοτε δρομολόγια των υπεραστικών συγκοινωνιών ή της μεταφορικής εταιρίας.

Οι λογαριασμοί του καταστήματός μας είναι οι ακόλουθοι:

Alpha Bank

178-002101-153529

IBAN: GR15 0140 1780 1780 0210 1153 529

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.