ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE  παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες / μέλη / πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE, αποδέχεστε και συμφωνείτε αυτόματα αυτούς τους όρους.
Αν δεν συμφωνείτε στους παρακάτω όρους μην κάνετε χρήση του καταστήματος. Παρακαλούμε να τους διαβάζετε προσεκτικά, σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.
Οι αλλαγές θα γίνονται χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE εδρεύει στο Δήμο Αχαρνών στην οδό Αριστοτέλους 142, νόμιμος εκπρόσωπος: Δημητρέσης Φώτης, ΑΦΜ: 046565759, επίσης στην ίδια διεύθυνση η εταιρία Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE διατηρεί σημείο λιανικής και χονδρικής πώλησης.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE με σεβασμό στους καταναλωτές που το στηρίζουν προσπαθεί να πληροί όλους τους όρους και τις πιστοποιήσεις που χρειάζονται και απαιτούνται για την λειτουργία ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος για να μπορεί ο <χρήστης> του Internet να εμπιστεύεται και να κάνει τις αγορές του άφοβα από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγγεγραμμένο στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν <Συμβάσεις από απόσταση> σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.2251/94 όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ
Αριθ. Πρωτ.: 1039/13
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παραγγελία μπορείτε να κάνετε είτε τηλεφωνικώς είτε στέλνωντας email στο info@hxostyle.gr ή sales@hxostyle.gr .Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (συνεργαζόμαστε με την εταιρία κούριερ Γενική Ταχυδρομική) με το αντίστοιχο κόστος ανά βάρος δέματος (Παράδοση και πληρωμή).
Επίσης γίνεται και παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Για την αποστολή των προϊόντων, είναι απαραίτητα ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κωδικός και τηλέφωνο επικοινωνίας. Για την αγορά μέσω του eshop είναι απαραίτητη μια έγκυρη διεύθυνση email και τηλέφωνο. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE απαλλάσσεται από οποιασδήποτε ευθύνη σε περίπτωση αδυναμίας ή καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ειδοποίηση του πελάτη είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email.
ΤΙΜΕΣ
Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ισχύων νόμιμος ΦΠΑ (23%). Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς καμία ειδοποίηση.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Για την παραγγελία προϊόντων είναι απαραίτητα ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κωδικός και τηλέφωνο επικοινωνίας. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE μας δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει προσωπικά στοιχεία ή πληροφορίες σε τρίτους φορείς για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ 
Για την μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας με το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE κάνουμε χρήση του συστήματος SSL με κρυπτογράφηση 256 bit.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Όταν επισκέπτεστε το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLEνα έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, το γραφικό η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία της Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE είναι υποχρεωμένο να αφαιρέσει τυχόν σήματα, λογότυπα, γραφικά, φωτογραφίες κτλ από την ιστοσελίδα της μετά από αίτημα του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων του αντίστοιχου υλικού
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία.
Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπέρ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα HxoStyle σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ’ όσον αυτός ο υπέρ-σύνδεσμος δεν περιγράφει το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE παρέχεται από την HxoStyle “ΩΣ ΕΧΕΙ” και “ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”.
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα HxoStyle, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την HxoStyle δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία.
 ΤοΗλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE, οι υπάλληλοι , ή άλλοι αντιπρόσωποι του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες , για οποίες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις, ή έξοδα, ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών , διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών , ή δεδομένων , ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας και οποιονδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας, ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το HxoStyle είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτήν την πιθανότητα.
Η HxoStyle ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων , αλλά εγγυάται για την άμεση ενημέρωση των πελατών της περί μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Η HxoStyle δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με την λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με την χρήση του δικτυακού τόπου.
Επίσης η HxoStyle δεν φέρει καμία ευθύνη που έχει να κάνει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Η HxoStyle δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ToΗλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις, το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE δεν είναι υπεύθυνο σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή οι φωτογραφίες ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με προϊόντα που πωλούνται μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη.
Επίσης η HxoStyle, καμία ευθύνη δεν φέρει για τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.α ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος περιγραφή ή φωτογραφία των προϊόντων.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ
 Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο και χωρίς προειδοποίηση.
ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Υπάρχει περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έχει γίνει κάποιο λάθος κατά την ενημέρωση της τιμής του προϊόντος και να παρουσιάζετε σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή που δείτε κάποιο τέτοιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν αυτό.
Σε τέτοια Περίπτωση η HxoStyle διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει την παραγγελία σας χωρίς να φέρει καμία ευθύνη τυχόν βλάβης, απώλεια κερδών, απώλεια συνεργασίας κ.α ή οτιδήποτε άλλο προκύψει από την λάθος αναγραφόμενη τιμή που δεν εκτελέσθηκε η παραγγελία σας. Το ίδιο ισχύει και για την μονάδα μέτρησης (διάθεσης π.χ τεμ,ζεύγος,σετ κ.α) των προϊόντων.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες της HxoStyle αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις: Σε Περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε στείλετε e-mail στο info@ hxostyle.gr(.com) και αμέσως ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε Περίπτωση που έχει αποσταλεί η παραγγελία σας αλλά δεν την έχετε παραλάβει ακόμα επικοινωνήστε μαζί μας η στείλτε e-mail στο info@ hxostyle.gr(.com) που να εξηγήσετε τους λόγους για την ακύρωσή της. Σε αυτή την περίπτωση θα Επιβαρύνεστε το κόστος των Μεταφορικών και το κόστος της αντικαταβολής. Σε Περίπτωση που είχατε κάνει παραγγελία και σας έχουμε ενημερώσει με e-mail ή τηλεφωνικός ότι είναι έτοιμη για να την παραλάβετε και μετά την διέλευση επτά εργάσιμων ημερών δεν την έχετε παραλάβει, η εταιρεία HxoStyle μπορεί να προβεί σε αποδέσμευση της παραγγελία σας και να την ακυρώσει.
Επίσης σε πελάτη που δεν έχει παραλάβει προγενέστερη του παραγγελία και προβεί σε καινούργια, η εταιρία HxoStyle διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προπληρωμή της καινούργιας παραγγελίας (λόγω μη παραλαβής προγενέστερης-ων παραγγελιών) και σε περίπτωση που ο πελάτης δεν δεχτεί να την προπληρώσει η εταιρεία HxoStyle μπορεί να προβεί σε ακύρωση της.
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 
Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 1) Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα 2) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.hxostyle.gr(.com) πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, ή στην τιμολόγηση κ.α) 3) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα /πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (στην λειτουργία) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. 4) Σε Περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση , αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την HxoStyle.
Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Επίσης στα προϊόντα που αναφέρεται ότι τα μεταφορικά αποστολής είναι δωρεάν , η εταιρία μας αποστέλλει δωρεάν μόνο την πρώτη αποστολή, σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος (που έχει ήδη σταλεί με δωρεάν μεταφορικά) στο ίδιο άτομο και στην ίδια διεύθυνση με άλλο αντίστοιχο που περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά, τότε τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις το προϊόν θα βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση , πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι η αρχική του καθώς και όλα τα παρελκόμενα και με όλα του τα έγγραφα που το συνοδεύουν από το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή. Επίσης το επιστρεφόμενο προϊόν θα συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής και για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο Αποστολής . Αν το επιστρεφόμενο προϊόν η συσκευασία του είναι σε άριστη κατάσταση αλλά ο πελάτης δεν έχει τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι δυνατή η επιστροφή του. Σε Περίπτωση επιστροφής του προϊόντος που δεν έχει ελάττωμα αλλά ο πελάτης θέλει να το επιστρέψει, πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσει με συνεργάτη της HxoStyle την ίδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει αποσφραγιστεί το προϊόν . Όπως επίσης αν δεν υπήρχε το προϊόν στις αποθήκες μας αλλά έγινε ειδική παραγγελία για τον συγκριμένο πελάτη η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει το πελάτη. Και αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προϊόντος δεν θα γίνεται δεκτή. Τα Προϊόντα που εξαιρούνται και δεν γίνεται να επιστραφούν για κανένα λόγο είναι τα ευπαθή όπως (καλώδια που έχουμε κόψει στα μέτρα που ζητήσατε κ.α) Σε Περίπτωση που έχετε συνεννοηθεί με συνεργάτες του HxoStyle για επιστροφή του προϊόντος αλλά η επιστροφή θα επιβαρύνει το ηλεκτρονικό κατάστημα η επιστροφή θα γίνεται με εταιρία που θα σας υποδείξουν οι συνεργάτες του HxoStyle.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφών ισχύουν αφού το προϊόν θα φθάσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα για τον απαιτούμενο έλεγχο αν έχουν τηρηθεί οι παραπάνω προϋποθέσεις. Οι Αλλαγές-επιστροφές για τα προϊόντα που έχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους θα γίνεται με προϊόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε. Σε Καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως-χαμένων κερδών-βλάβης κ.α για τα προϊόντα που είναι για αντικατάσταση -αλλαγή αν αυτό στον χρήστη ή στις εταιρίες κατά την άποψη τους τους προξένησε ζημιά.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο. Επιλέγει πολύ αυστηρά τα προϊόντα που διαθέτει στον χρήστη. Παρ όλα αυτά όλα τα προϊόντα που διαθέτει καλύπτονται από εγγύησης καλής λειτουργίας. Οι Οροί που ισχύουν της εγγύησης και ο χρόνος αυτής καθορίζεται από την εκάστοτε εταιρία που είτε εισάγει είτε αντιπροσωπεύει τα προϊόντα. Απαραίτητα για την εγγύηση είναι το παραστατικό αγοράς του προϊόντος, χωρίς αυτό καμία εταιρία δεν αναγνωρίζει την εγγύηση του προϊόντος. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο προϊόν που θα πρέπει να πάει στο αντίστοιχο σέρβις της εταιρίας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την ακριβή διεύθυνση και τα τηλέφωνα επικοινωνίας αυτών για να ενημερωθείτε το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε. Η Μεταφορά-Αποστολή του προϊόντος στην κάθε εταιρία επιβαρύνει τον πελάτη.
Σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που είναι για επισκευή ή αντικατάσταση λόγω εγγυήσεως και όχι μόνον, δεν μπορούν να αποσταλούν στο κατάστημά μας. Η HxoStyle πέραν από τις προβλεπόμενες εγγυήσεις που δίνουν οι εταιρίες για το κάθε προϊόν δεν δίνει καμία απολύτως δική της εγγύηση ή επέκταση αυτής. Επίσης σε καμία περίπτωση η HxoStyle δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια κέρδους ή εσόδων που προκλήθηκε εξ αιτίας της χρήσης ή της αδυναμίας των προϊόντων , όπως επίσης και αν από τυχόν καθυστέρηση επισκευής ή αντικατάστασης του προϊόντος από την εκάστοτε εταιρία , σε οποιαδήποτε νομική βάση και αν αυτή στηρίζεται ακόμη και αν η HxoStyle ή συνεργάτης της ενημερώθηκαν για την πιθανότητα προκλήσεως της εν λόγω απώλειας.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ
Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικό κατάστημα ΗΧΟΣ STYLE συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος HxoStyle, και κατά συνέπεια της HxoStyle.
Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος HxoStyle ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ’ αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.