Xenon H1

XENON H1 KIT CAN BUS TOP

Xenon H1

Xenon H1

Xenon H1 Can-Bus σε 6000Κ ή 8000Κ. Φώτα Xenon Αυτοκινήτου

Xenon H1 kit αυτοκινήτου υπερσύγχρονο νέας γενειάς.

Με Slim Ballast Xenon κατάλληλο για δύσκολα αυτοκίνητα που χρειάζονται xenon full can-bus νέας τεχνολογίας. Οχήματα 2012 και μετά.
Πλήρης συμβατό με συστήματα Can-Bus: Audi, BMW, Citroen, Fiat, VW, Nisan, Honda, Mazda.

Xenon H1

Τά Xenon H1 φωτα προσφέρουν τέλεια νυχτερινή ορατότητα, ξεκούραστη οδήγηση.

Φώτα Xenon H1

Το Xenon H1 kit είναι στεγανό και πλήρης αδιάβροχο με μεταλλικό ballast αλουμινίου και με ενσωματωμένο φίλτρο φίμωσης παρασίτων, με διάρκεια ζωής έως 3000 ώρες και κατανάλωση μόνο 3,2A σε τάση λειτουργίας 12V. Τα Xenon H1 Can-Bus έχουν 2 έτη εγγύηση και όλες της κατάλληλες πιστοποιήσεις CE, ISO.

Xenon H1 παρέχουν πλούσιο και σταθερό φως ακόμα και στης πιο δύσκολες συνθήκες. Ταxenon H1 έχουν περάσει όλα τα τεστ αδιαβροχοποίησης και θερμοκρασίας. Τα Xenon H1 αποδίδουν την ίδια φωτεινότητα σε θερμοκρασίες σε -40°C έως +105°C

Το Xenon H1 Kit περιλαμβάνει

Πριν την αποστολή η παράδοση, τα ΧΕΝΟΝ H1 ελέγχονται για την καλή τους λειτουργία, τα συστήματα τα οποία θα παρουσιάσουν ελαττώματα εντός της εγγύησης θα αντικατασταθούν άμεσα.

Αλλά ακόμα και μετά τη λήξη της εγγύησης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε από μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών xenon σε πολλή προσιτές τιμές.

Xenon Από Παπί έως Διαστημόπλοιο

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε συστήματα xenon: Slim XenonCan-Bus Xenon, Xenon 12V, Xenon 24V, όλους τους τύπους λάμπας Xenon 5202, H1H3H4H7H8H9H10 και πολλά άλλα σε 4300K, 6000K, 8000K, ΑυτοκινήτουΜοτοσικλέτας, Καϊκιών, Σκαφών, Ρομποτικών συστημάτων. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με 2 χρόνια γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας, άριστης ποιότητας και τεχνολογίας με συνεχής αναβαθμίσεις των προϊόντων μας.

Τροφοδοσία Μεγάλων Αντιπροσωπειών Αυτοκινήτου

Τροφοδοτούμε κάθετες μονάδες αντιπροσωπείας (Audi, Toyota, Skoda, BMW κ.α.) άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εικοσαετή εμπειρία, τεχνογνωσία και σαν κύριο μελήματα μας σας προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν για το καλό τόσο το δικό σας, όσο και του αυτοκινήτου σας. Εμπιστευτείτε τους πραγματικά ειδικούς στον χώρο με αποδείξεις (κρατική άδεια άσκησης επαγγέλματος Δ/νση Συγκοινωνιών Αριθμός Αδείας 58-0321 17/04/1995). Η πολυετή εμπειρία μας και η τεχνογνωσίας μας πάντα στην διάθεση σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το προϊών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, επίσης το κατάστημα μας σας παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης προϊόντος απ’ όπου και αν το έχετε προμηθευτεί.

Τοποθετούμε ΦΩΤΑ XENON εδώ και 10 χρόνια απο τους πρωτοπόρους στα ΦΩΤΑ XENON

Σας προτείνουμε φώτα xenon κατάλληλα και πλήρως συμβατά με το όχημά σας, Audi, BMW, Citroen, Dodge, Ford, Ferrari και άλλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η πολυετή εμπειρία μας και η τεχνογνωσίας μας πάντα στην διάθεση σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το προϊόν μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επίσης, το e-shop ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου μας σας παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης προϊόντος απ’ όπου και αν το έχετε προμηθευτεί.

Προσοχή στα πλαστά φώτα xenon 5202 Can-Bus!

Κάποιες εταιρίες μεταποιούν τα after-market Xenon 5202 Can-Bus και προσπαθούν να προωθήσουν τα ευτελή προϊόντα τους, τα οποία είναι κάκιστης  ποιότητας, χρησιμοποιώντας εμπορικά σήματα επωνύμων εταιριών. Τέτοια προϊόντα μαϊμού έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά με τις εξής ονομασίες:

BOSCHSIEMENSPHILIPSOSRAM

Οι προαναφερόμενοι κατασκευαστές φωτιστικών λαμπτήρων κατασκευάζουν μόνο εργοστασιακές λάμπες xenon D1SD1RD2SD2RD3SD3R και όχι kit xenon 5202 Can-Bus.

Xenon H1 – Xenon ΦΩΤΑ – Xenon H1 Can-Bus : HxoStyle.

HxoStyle

0 User(s) Online